12. helmikuuta 2012

Elämän Aarrekartta.

Taas pitkästä aikaa löysin jostain energiaa ja AIKAA kirjoittaa.
Tai no, kyllähän sitä aikaa silloin tällöin löytyy,mutta motivaatio kirjoittamiseen on ollut kateissa,kunnes se taas löytyi.

Elämä kolmen pienen lapsen kanssa on aika haasteellista ja tällä hetkellä onkin sellanen tunne,että puoli vuotta olisi pesukoneessa pyöritetty. Mutta mä en valita,koska tää on ollut mulle sellaista kasvun aikaa, että oon siitä todella kiitollinen. Kiitos maailmankaikkeudelle, että näytitte että mä olen vahva. Selviän mistä vain.Tänään aamulla kun heräsin,oli tunne kuin olisin herännyt muutaman vuoden horroksesta. Ihan kun olisin elänyt jonkun muun elämää ja hukannut oman itseni.
Yhtenä iltana askarreltiin lasten kanssa Aarrekartat...


Mä tein tän ihan intuitiolla. En miettinyt edes mitä haluaisin tai mikä olisi kiva,nää asiat vaan tuli lehdistä mun eteeni ja tiesin mitkä kuvat ja sanat sieltä pitää leikata. Katselin valmista tuotosta ja kyllä,se näyttää ihan multa! Se näyttää siltä, mistä mä nyt haaveilen.

Mun uusin haave asumisen suhteen on se, että asuttais jossakin puutalo-osakkeessa. Joko vuokralla tai omassa. Siinä asuisi monta lapsiperhettä ja arki toimisi yhteisöllisesti. Kaikki auttaisi kaikkia omien resurssien mukaisesti.

Mä haluaisin taas aloittaa jonkun uuden liikuntaharrastuksen. Ensin ajattelin jotain hikiliikuntaa, mut sit ajattelin, että joku rauhallinen vois olla parempi. Missä ei tarvitse suorittaa ja voi vaan rentoutua. Tosin mulla on jo mun uusi ihana Enkelihoito-ilta missä käyn joka viikko :)

Toivoisin että tulevaisuudessa voisin hoitaa muita ihmisiä. Vielä kuulostelen itseäni että onko kyseessä reikihoidot vai jotain muuta. Sosiaalialalle en luultavimmin enää palaa samassa muodossa kuin aikaisemmin.

Ystävyys: Mulla on niin ikävä sitä, että voin lähteä iltakävelylle tai kahville ystävän kanssa. Ilman että täytyy sovitella aikatauluja yhteen tai katsoa koko ajan kelloa. Kaipaan siis arkeeni enemmän ystäviäni!!

Mun tyyli on ihan hukassa ulkoisesti. Mutta kun mä näin ton naisen noi värikkäät vaattet päällä, niin tuli kotoinen olo. Tuo on mua! :) Ja todellakin, aion hoikistua niin että mulla on itseni kanssa hyvä olla! Nyt olen vaan ollut aika armollinen itseäni kohtaan,kun se suklaa vaan on niin taivaallista :p

Viisi lasta! Joo,yllätyin ehkä itsekkin ;) Mä oon itse isosta perheestä ja kai se on ihan luonnollista haaveilla sitten suurperheestä. Tosin ehkä nää loput tulisi sitten vähän ISOMMILLA ikäeroilla :)

Intiaan mä haluan ja sinne temppeliin meditoimaan.

Mikä tärkeintä,mä haluan hyvän parisuhteen. Mä haluan sellaisen suhteen, missä on vaan yksinkertaisesti hyvä olla kaikin puolin. Toisin sanoen Sielunkumppanuutta <3

Mä en enää toivo, että elämä olisi tasaista ja rauhallista,koska se ei ole mua. Mä haluan että mun elämä on mun näköistä, että multa löytyisi rohkeutta ja voimaa toteuttaa se just sen näköiseksi kun haluan.

Tässä mun toiveet, ainakin suurin osa niistä :)

Kiitos,kiitos,kiitos!

9 kommenttia:

 1. kiva kuulla sinusta :)
  voin kyllä hyvin palauttaa mieliin ne pikkulapsi vuodet mitkä meilläkin muutama vuosi sitten oli kun talossa suorastaan vilisi alle kouluikäisiä vaippapeppuja :))
  nyt sitä ajattelee jo elämän kulta aikana, ei ehkä silloin ;)
  hyvin tutuilta kuulostaa sinun haaveet/toiveet itsekin olen niitä paljon miettinyt ja hakenut sellaista sisäistä rauhaa..ja luulen, että suurin höösäys on jo ohi ja olen jotain ehkä löytänytkin..
  käyn itsekin enkelihoidossa, miten se tapahtuu viikottain? olis kiva kuulla
  hyvää jatkoa sinulle ja perheellesi!!
  jaana

  VastaaPoista
 2. Toihan on tosi hyvin haluttu:) Aika moni ei tiedä ollenkaan mitä haluaa elämältään? Tavoitteita pitää olla. Ja jos oikein kovaa haluaa jotain, uskon et sen saa:)

  VastaaPoista
 3. Nainen värikkäissä vaatteissa... Tervetuloa takaisin kepu, hevoskärryt, turbaanit ja hippeys! ;) <3

  VastaaPoista
 4. Ei muuta kuin projekti elämä haltuun alkakoon! Saat kaiken mistä enelmoit ja enemmänkin! Olet sen arvoinen(:

  VastaaPoista
 5. Elä unelmasi todeksi!!! Mulla on kysymys, joka tulee nyt ihan puun takaa eli selailin vanhoja juttujasi ja huomasin ihanan villin makkarin tapetin, minkä nimistä se on?

  VastaaPoista
 6. Jaana: käyn viikottain sellaisessa ryhmä-enkelihoidossa. Kestää semmoiset 1,5 tuntia kerrallaan :)
  Ja Hede,sitä SAMAA Sannaa ei luultavasti enää nähdä, mutta vivahteita niistäkin ajoista kyllä :)
  Anonyymi en itse ole laittanut kyseisiä tapetteja, mutta katsoppas tapettitalo.fi,sieltä luultavimmin löytyy :)

  VastaaPoista
 7. Hyvä Sanna <3 Toiveitaan on hyvä miettiä, varo vaan mitä toivot, sillä toiveesi toteutuu kyllä :) muista vaan olla kärsivällinen kaikelle on oma aikansa ja paikkansa : )

  VastaaPoista
 8. Mut jos mä toivon vaan että olen onnellinen,tapahtui sitten mitä tahansa. :)

  VastaaPoista
 9. Samaa toivoo myöskin hän ja varmaan aika moni muukin :)

  VastaaPoista