16. kesäkuuta 2011

En Jaksaisi Mitään Enkä Ketään.

Kuuluukohan tää osana jotenkin tähän raskauteen, että haluaa käpertyä itseensä.Mua ei kiinnosta oikein tällä hetkellä kenenkään ihmisen seura, ja kaikki ärsyttää mua suunnattomasti! Haluaisin vaan maata sängynpohjalla ja vetää peiton korviin.Syödä suklaata ja lukea kirjoja. Onneksi mulla on noi kaksi vauhtiveikkoa, jotka pitää huolen siitä, et mun toimenkuvaan tommonen lepäily ei kuulu. Mun vauhti hidastuu ja poikien vauhti kiihtyy, erittäin sopiva yhdistelmä. :) Mut tätä oli luvassa, itsepähän leikkiin ryhdyin. Nyt tää kaikki täytyy vaan kestää ja sitten jossain vaiheessa helpottaa. Mä vihaan itsessäni sitä piirrettä, et jos joku asia tuntuu hankalalta, niin hetken päästä koko elämä on ihan sontaa! Täällä kotona ollessa tuntuu vaan siltä, että asiat tuntuu vähän suuremmilta kun ne oikeestaan onkaan. Ei mulla olis töissä aikaa edes vatvoa näitä juttuja, mutta täällä mä pyörittelen kaikkea päässäni ja suurentelen ongelmia aika turhan paljon. Mä oon niin TURHAUTUNUT!!! Mun vartalokin on nyt mua vastaan, en pysty enää edes kunnolla lenkkeilemään,heti alkaa supistelemaan tai selkään sattuu. Ja mä syön kuin porsas, koska siitä nyt ainakin saa mielihyvää. Voivoivoivoivoi, oisko vielä joku asia mistä valittais! Oishan noita, mut en jaksa enää edes valittaa, kun alkaa sekin ärsyttämään. Ja mua ärsyttää tää blogin kirjoittaminenkin, kun en oikein enää edes tiedä mistä pitäis kirjottaa tai mikä olis mua omaa itseäni. Ei ainakaan pinnallinen paskanjauhanta ja kesäkukkasien kuvaaminen! Ei luoja mä tarvisin nyt jonkun nuijanukutuksen ja herättäkää mut sitten kun pitää synnyttää. Kiitos moi!5 kommenttia:

 1. hahahhah sori mut alko naurattaa, kun kuulostit ihan multa:) Voi apua mua pelottaa toi loppu raskaus, kuulostaa IHAN liian tutulta.. tsemii...

  VastaaPoista
 2. Heeeiiii, now we are talking!! :D Tää kuullostaa jo tutummalta :D Voimia Patsy <3

  VastaaPoista
 3. Voimahalaus senkin valittaja! Kyllä se taas aurinko paistaa sunkin risukasaan(:

  VastaaPoista
 4. Joo ja ottakaa huomioon se, että tässä on vielä 2 KUUKAUTTA laskettuun päivään.Elokuussa mä oon varmaan jo muuttanut toiseen maahan.

  VastaaPoista
 5. Ominta sua varmaan on jonain päivänä ne kesäkukat, jonain päivänä paskanjauhanta ja jonain päivänä syvällinen maailmanparannus. Pistä miehet ja muksut johonkin kylään käymään ja loikoile yks ilta suklaata syöden ja kirjaa lukien! Ja se että päästät ton höyryn ulos, ni helpottaa siihen että asiat ei paisu sitten ihan älyttömiks jättiongelmiksi! Jos oot kiehunut valmiiksi lauantaihin mennessä ni nährään sillon! :-)

  T:Heidi

  VastaaPoista