28. kesäkuuta 2011

Tulin takaisin hieman rauhallisemmissa merkeissä. :)

Niin se mieli vaan muuttuu ja taas on hieman tasaisempi vaihe meneillään. Energiaa riittäisi jakaa vaikka koko kylälle ja nyt mä kyllä todellakin käytän sen hyväkseni. On niiiiin paljon tekemistä ennen vauvan syntymää. Toi remppa, mun kaikki huonekalu tuunaukset jne. Ja nyt kun jaksamista riittää niin on hyvä tehdä sit kun ei enää jaksa, voi delegoida ne hommat muille ;)


Tässä hieman kuvamatskua lähiajoilta. 


Juhannus vietettiin meillä. Perinteisesti siskosten ja heidän perheidensä kanssa. Tällä kertaa yksi siskoista uupui, lähti Ranskaan asti meitä pakoon! ;) Mutta oli ihanaa, mä tykkään kun ollaan isossa porukassa. Ja tulipahan muuten syötyä hyvin, lähestulkoon koko ajan!
Perinteisesti myös saunottiin.
Pitäähän saunassakin olla tunnelmaa.
Ja taas syötiin,kippis!
Meillä on myös perinteisesti Juhannusolympialaiset. Lapset keksii aikuisille eri lajeja ja aikuiset lapsille. Tässä Lenni heittämässä saapasta.Ja mikä tyyli!
Sunnuntaina olimme tämän hurmaavan kummipoikamme 2-vuotis syntymäpäivillä.
Onni synttärihulinoissa.
Lenni teki yllättäen remppaa.
Tässä tuunauskohde nro 1. Mummin vanha astiakaappi. Pitäis rapsutella vanhat maalit pois ja laittaa uutta tilalle.


Tässä kaapin alaosa. Aika epätoivosta toi maalin irrottaminen, hiomalla ei oikein lähde joten otinpa sitten juustohöylän ja raaputtelin sillä! :) Kyllä irtoo.
Onni ja Lenni leikki vauvoja sillä aikaa kun äiti rapsutteli kaappeja.
Tässä tuunauskohde nro 2 eli meidän keittiönpöytä. Mä en tykännyt enää yhtään tummasta vaan halusin ylläri jotain vaaleaa. Mut en ottanutkaan ihan valkosta maalia vaan harmaata...
Ja tässä lopputulos. Vähän huono kuva, mut on ihan eri pöytä!Tykkään kovasti. :)
Sitte haluisin maalata kaikkien sängyt vielä valkosiksi, et toivottavasti tää energiajakso kestää nyt jonkun aikaa. :) Nyt jos oisin fiksu,painuisin nukkumaan. Mut taidanpa vielä vähän surffailla koneella ja lukea kirjaa. Hyvää yötä kaikille!

1 kommentti:

  1. Vai pakoon (; Hahaaa. Hieno tuli pöydästä ja Linkku kommentoi sitä sun juustohöylällä skrapaamista että te ootte kyllä ihan samanlaisia sinä ja Sanna. Ei voi odottaa että sais jonkun kunnon työvälineen vaan pitää aloittaa heti (:
    Spaymaalilla sä saat helposti sängyt maalattua kun ne on kerran metallia, haliterkkuja teille kaikille rakkaille (:

    VastaaPoista