7. kesäkuuta 2011

Elämä on matka.

Mä olen jo monta vuotta tehnyt töitä itseni kanssa. Alotin "matkan" tekemisen jo seitsemän vuotta sitten. Kävin pitkän terapian ja kasvoin ihmisenä paljon. Kun lapset syntyi,alkoi toisenlainen matkan tekeminen ja "kipuilu" alkoi uudestaan. Lähinnä kriisiä siitä minkälainen äiti minä olen, minkälainen vaimo. Mä oon sellanen ihminen että mä käsittelen asiat heti jos ne alkaa vaivaamaan, mä en häpeile ottaa yhteyttä ammattiauttajiin ja mä en koe että avun pyytäminen olisi jotenkin heikon ihmisen tunnusmerkki. Sehän on vaan suorastaan rohkeaa kohdata asiat. Tosin mä olen ehkä sellanen ihminen, et mä vähän ylireagoinkin välillä. Multa puuttuu kyky luottaa siihen, et elämä kantaa. Välillä on alamäkiä ja välillä sit taas niitä ylämäkiä. Nyt mä olen aloittanut vähän erilaisen matkan. Kävin viikonloppuna reikikurssin. Olen käynyt jo pari vuotta itse reikihoidoissa ja nyt aloin kiinnostumaan siitä miten itse voisin kyseistä hoitoa käyttää muihin ja itseeni. Olen vielä alkutekijöissä ja lähinnä aluksi keskitytäänkin omaan itseensä, mutta kovasti haluaisin tätä hoitoa muillekkin antaa, niin voimauttavaa se on. Tästä linkistä voi lukea Reikistä enemmän:http://www.reikisivut.com/reikihoito/

Saattaa kuulostaa siltä, et mä oon lopullisesti seonnut, mutta kuulkaas mä en ole ehkä ikinä voinut näin hyvin. Mä olen niin onnellinen tästä elämästä! Toki matka on vielä pitkä, sehän kestää koko elämän. Mutta suunta on oikea.


Uusi minä uudessa kesähuivissa :)
Kesämiäs!
Kesämiäs nro 2! 

ONNISTUMISEN SALAISUUS


Tässä yksi avain onnistumisiin:

Sen sijaan että taistelisit negatiivisuutta vastaan, työskentele positiivisuuden puolesta. Sen sijaan että olisit jonkun toimintaperiaatteita vastaan, toimi parempien periaatteiden puolesta.

Se mitä vastaan olet, toimii sinua itseäsi vastaan. Alat taistella sen kanssa, ja muutut osaksi ongelmaa.

Kun esität, minkä puolesta olet,
alat keskittyä positiivisen muutoksen mahdollisuuksiin.

1 kommentti:

  1. OIIII.ihana postaus sanoo tonen joka on sillä samalla ihanalla matkalla...Ootpa kaunis uudessa kesähuivissa (: Ja kesämiehet on ihan ylisöpöjä.

    VastaaPoista