29. toukokuuta 2011

Remppa.

Nyt se alkoi:remontti nimittäin!
Yläkerta/Vintti olisi nyt tarkoitus eristää ja pistää asuttavaan kuntoon. Sinne tulee meidän makkarit ja vaatehuone. Korkein kohta huoneesta tulee olemaan 2,10 että siellä ei siis muuta tehdä kun nukuta. :) Mut ihanaa, ihanan tunnelmallista! Ja kyllä mä niin odotan, et saadaan lisää tilaa ja lapset saa itselleen oman huoneen. Mä olen ollut jonkun verran siskon taloremonteissa mukana ja aina on ollut ihanaa puuhastella sielläkin. Nyt tosin on kai ihan turhaa edes kuvitella että sais olla niin paljon mukana kun haluaisi. Mä oon nyt asennoitunut siihen, että mä hoidan lapset että Harri saa tehtyä ton mahdollisimman nopeesti. Ja toki mä pääsen sinne varmasti joskus auttelemaan iltasella ja lastenhoitoapuakin on jo luvattu :) Kävin äsken siellä kuvailemassa ja hyvä kun pääsin ylös asti, mun selkä ja lonkat on niin kipeät että ihan tekis mieli itkeä! :/ Voi olla, ettei fysiikka sitten edes kestä tehdä mitään remppajuttuja. Hitto! Mä en suostu tähän, mä lähen nyt joogaamaan että saan pidettyä itteni kunnossa!
Seinää ja kattoa.
Poikien huone.


Tähän "välitilaan" tulee vaatehuone.
Rappusten yläpuolella on aulatila.
Nää rappuset on aika hurjat. Tohon sivuun tulee kyllä kaide, et ehkä se vähän "pehmittää" tätä näkymää.


Mä fiilistelen näitä aarteita, joita tulee vastaan kun tuolla vähän kaivelee. Vanhoja sanomalehtiä ja löyty sieltä tämän aseman juna-aikataulukin vuodelta 40-jotain.6 kommenttia:

 1. Eikö siellä pysty seisomaan?

  VastaaPoista
 2. No pystyy!!Huonekorkeus on yli 2 metriä ja sä oot tietääkseni vaan 160cm...

  VastaaPoista
 3. Hede ei varmana ole 160 pitkä! :D Eli Hede, sä mahdut hyvin seisomaan vaikka seinän viereen.. tai ikkunan alle! <3

  VastaaPoista
 4. Remppaintoa toivotellaan täältä remonttikaaoksen keskeltä! ;)
  Mitähän ihania löytöjä teette tuolta, se on ehkä mielenkiintoisinta purkuhommissa kun ei tiedä mitä sieltä löytyy!

  VastaaPoista
 5. Joogamaan..? Sanna muista huolehtia itsestään.. sinussa itsessä ei ole remontti meneillä vaan uuden rakentamien. Se on monesti vielä haastavampi homma, varsinkin jos kysymyksessä on ihmisen luomisesta.

  VastaaPoista
 6. Kääk, ihania remppahetkiä sinne ja toivottavasti löydät paljon kivoja aarteita :)

  VastaaPoista