1. toukokuuta 2011

Sitä sun tätä.

Onpas mennyt monta päivää, etten ole kirjotellut. Mikälie laiskistuminen iski. Nytkään ei ole oikein kirjotusfiilis kun väsyttää niin paljon, et silmät pyörii päässä. Mutta tässä jotain kuvia lähiajoilta :) :


Tuoli tuli nyt valmiiksi. Mulla on nyt joku "kaikki pitää maalata valkoiseksi-kausi", aloitin yöpöytienkin maalauksen.


Onni oli vähän ulkoilemassa...Pojat kävi äitin kotiparturissa. Toi Lennin tukka on niin paksu, että ei ihan onnistunut mun parturointi. :)

Vappuna meillä oli mieheni siskon perhe vieraina, paistettiin mm. munkkeja,nam!


Lennistä oli inhottavaa syödä munkkeja, kun siitä irtosi sokeria.

Puhallettiin ilmapalloja ja sotkettiin kämppä serpenttiinillä. 


Siinäpä sitä sitten olikin. Ainiin, me ollaan nyt kai päästy niistä rotista eroon. Kukaan ei ainakaan enää rapisuttele tuolla kaapeissa. Ja perjantaina olimme todistamassa tuossa pihalla kahden rotan kuolemaa. Myrkky oli alkanut vaikuttamaan niihin ressukoihin. Tossa ne kyyhötti silmät kiinni kuitenkin edelleen hengittäen niin raukkoina. Mua alkoi jo säälittää niin paljon, et melkein itketti. Me mentiin tappamaan viattomia eläimiä, nyyyyyh! Ja sitten tuli rakas mieheni ja pisti lapiolla niiltä päät poikki, no se siitä tunteilusta sitten. Nyt niiden ruumiit on tuolla piharoskiksessa. Nyt lähden nukkumaan, alkaa jo päässä surraamaan :)

1 kommentti:

  1. Vai Lenniä inhotti kun irtosi sokeria..hih. Ihan hyvät on kotiparturin lopputulokset ottaen huomioon kovin liikkuvat mallit...mä suren aina kaikkia pikku itikoitakin kun joudun tappamaan rottia mä vihaan niin paljon että mun puolesta ne saa kaikki tappaa YÖK! Ajattele miten pääsitte niistä eroon...kyllä elämä on ihmeellistä... (;

    VastaaPoista