25. maaliskuuta 2011

No nyt ne alkaa...

Nimittäin kaikenmaailman raskausvaivat. Sattuu selkään, närästää, pissattaa,kiukuttaa,itkettää,pyörryttää. Tähän asti olen kärsinyt vaan kuvotuksesta ja oksentelusta, mutta nyt niiden tilalle tulikin kaikkia uusia jänniä juttuja. Lisäksi musta tuntuu, et mä paisun ku pullataikina!! Neuvolan täti kysy, et vieläkö jaksat lenkkeillä ja mä vastasin, et joo lähestulkoon joka päivä, mut en enää juokse, kävelen vaan. Siihen se tokaisi että kyllä sä voit vielä juostakkin, jos ei se pahalta tunnu. Mähän suomensin tän pienessä päässäni: et juokse nyt ettet ihan muodottomaksi paisu senkin virtahepo! Sit mä yritin selitellä, et ei se oikein enää tunnu kauheen mukavalle, kävely on parempi.


Ota nyt sitten selvää, et mitä ihmettä naiselle tapahtuu kun se tulee raskaaksi! Miksi mikään ei tunnu enää samalta kun ennen, miksi kaikki sanomiset käännetään omassa päässä ihme tulkinnoiksi ja miksi mä stressaan siitä vaikka paisuisinkin. Edellisissä raskauksissa kiloja tuli aika hillitysti ja olin loppuun asti aika hyvässä kunnossa. Könysin jopa viime metreillä asti autoon takapenkin kautta, kun etuovesta ei päässyt sisään. Nyt musta tuntuu, et kun kävelen postilaatikolle, oon ihan hengästynyt! :D
No, ehkä tosiaan pitäis muistaa, et tämä on kolmas raskaus peräkkäin ja keho on aika kovalla rasituksella koko ajan, siispä olen määrännyt itselleni lepoa,suklaata ja hyvän kirjan!! :)2 kommenttia:

  1. Hyvän kirjan :D

    Sanoit just itsellesi kaikki ne asiat, joita olisin sulle sanonut. Hyvä Sanna! Lepää (jos vaan pystyt...)

    VastaaPoista
  2. Vai virtahepoa...hih. Voi meitä naisia raskaana ja ilman. Mäkin kuvittelen että paisun kuin pullataikina kun kaikki maistuu liian hyvälle ja ei tee mieli liikkua kun ei jaksa eikä huvita, sitäpaitsi juoksu rasittaa niveliä ja tuolla on liukasta ja kylmää. Sisällä on paljon mukavampi (: Kirja on sairaan hyvä!

    VastaaPoista