31. maaliskuuta 2011

Ystävät!

Tänään oli aika mitäänsanomaton päivä. Olin jotenkin ihan laiskalla tuulella enkä jaksanut edes koko päivänä riisua yökkäriä pois. Lapset oli kuitenkin sen verran kiukkuisia, että raahasin ne pari kertaa tänään ulos jotta voisivat vähän purkaa energiaansa. No niinhän sitä luulis... Pienempi vaan raivosi ja toinen istui lumihangessa unelmoimassa. Siinä huudon,raivon,kyynelten ja rään keskellä ajattelin, et miten saisin tän tilanteen poikki. No, pistin Onnin rattaisiin ja Lennin kävelemään ja lähdettiin hakemaan postia. (meillä täällä maalla postilaatikot sijaitsee vähän kauempana ku tossa pihassa) Huuto loppui, Lenni käveli reippaasti,aurinko paistoi ja postilaatikossa oli ihana yllätys Ystävältä! Suklaata, omatekemiä askarteluja ja pojille pienet kirjat. Me tultiin koko porukka niin iloisiksi tästä lähetyksestä, et loppupäivä meni mukavissa tunnelmissa.
Lisäksi mies tuli kotiin illansuussa ja sanoi samantien, et haluutko tehdä jotain itsekses, lähe vaikka johonkin! No minähän lähdin sitte reippaalle lenkille. :)


Miten pienistä asioista sitä onkaan ihmisen ilo kiinni. Onneksi on ihania ystäviä tässä maailmassa, jotka antavat aihetta iloon. Kiitos! <33 kommenttia: