3. huhtikuuta 2011

Sosiaalinen elämä on palautunut!Pojat "pakkaili" perjantaina tavaroita yökyläily-reissulle. Eli siis änkesivät molemmat vaatekaappiin ja kaivoivat sieltä kaiken ulos.
Vihdoin pääsin sivistyksen pariin viikonlopun aikana. Perjantaina kävimme Ystäväni kanssa ravintolassa syömässä ja elokuvissa. Menin hänen luokseen yöksi ja aamulla suuntasimme kirpputorille ja ostoksille. Vietimme siis aivan ihanaa ystävien keskeistä laatuaikaa. Ja kaiken lisäksi kerrankin ostin kasan vaatteita vain itselleni ja nautin omasta "vapaa-ajasta" täysin siemauksin! En haluaisi olla pinnallinen ja ajatella, että materia tuo onnen. Mutta voi kuulkaa miten onnellinen olin kirpputorilla kun tein mahtavia löytöjä ja uusi upea kevättakkini,iik se on ihana!!


Ei se tässä kuvassa nyt ihan samalta näytä kun livenä, mut mä rakastuin tähän!! <3


Lauantaina hain pojat kotiin ja siskoni ja hänen miehensä tulivat käymään synttärikahveilla. Sunnuntai pyhitettiin myöskin vielä syntymäpäivilleni. Yhteensä siis neljä päivää synttärijuhlintaa, not bad!


Nyt kuitenkin päivän aikana olen saanut ikävän seuralaisen. Nimittäin flunssa tuli TAKAISIN! Ja tällä kertaa yskä ja kurkkukipu sen mukana. On tää elämä mahdotonta. Mut toisaalta jos kokeilis sitä positiivista ajattelutapaa; sain viettää monta päivää RAKKAIDEN ihmisten parissa ja touhuilla kaikenlaista. Nyt on taas aika rauhoittua ja lepäillä :)

1 kommentti:

  1. Maaninen vatteiden sovituskopla ja uuusi biisi: Karwalakki! Voi luoja, mitä kaikkea ihanaa roinaa sitä mukaan tarttuikaan <3

    Onni oli olla oman rakkaan ystävänsä kanssa :) <3

    VastaaPoista