7. huhtikuuta 2011

Parisuhde.

Miksi sen pitää olla niin pirun vaikeaa??
Välillä mä mietin, et miks ihmeessä nainen ja mies on edes luotu yhteen, kun eivät mitenkään näytä ymmärtävän toisiaan. Jotenkin tuntuu, että semmosta suoraa yhteyttä ei voi edes saada.Tulee väärinymmärryksiä, kun tulkitaan toista niin automaattisesti. "Mähän tunnen ton vuosien takaa, tiedän taas mitä toi ilme tarkottaa." Mut tolle linjalle ei sais lähteä.Kenenkään ajatuksia kun ei voi lukea, vaikka olis tunnettu vuosikaudet. 
Pikkulapsivaiheessa parisuhde on suoraan sanottuna aikamoinen haaste. Jo se, että puhutaan toisillemme päivän aikana on suuren työn takana. Siitä huolen pitävät kaksi äänekästä ja touhukasta lastamme.Sitten kun ne metelöitsijät on saatettu yöunille tehdään kotitöitä tai maataan takki tyhjänä sohvalla tai tietokoneen edessä. Sitte raahustetaan makkariin jossa ne suloiset pikku tuhisijat nukkuvat ja toinen lukee kirjaa otsalamppu päässä ja toinen surffailee netissä kännykällä. Sitte tulee totaaliväsymys ja hyvä kun jaksaa hyvää yötä sanoa. Hetken päästä jompi kumpi lapsista jo itkeskelee, sitten tulee riitaa, et kumpi hakee sen viereen. Mä tietty vetoan, et joudun muutenkin koko ajan ramppaamaan vessassa, voisitsä välillä? "no ei se mun vika ole jos sua koko ajan pissattaa?" Helvetti, no onhan!Tämä on SINUN vauva joka painaa minun virtsarakkoa ja sinä olet sen siittänyt!Niin, siis öisinkin voi saada riidan aikaseksi. Mä toivon, että näille jutuille voidaan nauraa jälkikäteen kun tämä "elämän paras aika" on ohitse! Kyllä me tosin tehdään töitäkin meidän suhteen eteen. Käydään vähän väliä kaksistaan jossakin ja yritetään joskus edes huomioida toisiamme tän kaaoksen keskellä. Viisi halausta päivässä ja kuuden sekunnin suudelma pitäis olla tavoitteena päivässä sanoi perhevalmennuksen täti. Mut haastaavaa se toki välillä on, kun joku roikkuu jalassa ja joku toinen juoksee just sakset kädessä :D 
Kyllä mä uskon, että me selvitään tästä kaikesta, meillä on aika vahva suhde. <3


On meissä ainakin yksi yhteinen piirre:molemmat on yhtä urpoja. <3

2 kommenttia:

  1. mä nauran jo nyt : )ja kyllä tekin osaatte nauraa näille myöhemmin ; )

    VastaaPoista
  2. Sanoisin tän päivän jälkeen että nauttikaa kun lapset ovat siinä lähellä ja turvassa kun ne kasvavat isoiksi ei niitä mitenkään pysty enää pitämään turvassa vaikka kuinka haluaisi...(elämäni paskin päivä takana) siksi tälläistä...rakastakaa toisianne! Se on kaikkein tärkeintä.

    VastaaPoista