20. huhtikuuta 2011

Kun pitäis ja pitäis mutku ei jaksa!!!!

Mä en vaan saa pidettyä tätä "taloa pystyssä". Väsymys vaan yksinkertasesti vie voiton eikä vois vähempää kiinnostaa tehdä kotitöitä. Mä yritän panostaa tällä hetkellä kaiken aikani lapsiin, koska ne tuntuu nyt tarvitsevan koko aikaista huomiota. Mut tää kämppä on kun pommin jäljiltä...Mulle täys katastrofi, kun oon pohjimmiltani aikamoinen pedantti ja ei kai siinä mitään pahaa ole jos tykkää asua puhtaassa ja siistissä ympäristössä. Mut ei, tää tilanne on vaan hyväksyttävä, ainakin hetkeksi. Ja kai sitä pitäis olla itselleen vähän armollisempi. Mut jostain syystä takaraivossa jyskyttää koko ajan:"laiska ihminen, tee jotain!" Mä kävin tänään neuvolassa ja neuvolantäti otti hempparin. Se sano, et onko ihme jos väsyttää, sun rauta oli 100. Enhän mä mitään rautalääkkeitäkään oo muistanu syödä. Nyt täytyy kai vähän tsemppaa, jos olo kohenis...
Kun nää sisustusblogit on aina tulvillaan ihania täydellisiä koteja, niin tässä vähän vastakohtaa.


Puhtaat pyykit. Ne vaan ei tajua mennä kaappiin viikattuina!


Tää on vielä aika pieni tiskivuori.
Joku käy aina sotkemassa mun vaatekaapin. Hmm...Tää on siis ehdottomasti pahin kirous, mä en saa pidettyä asioita järjestyksessä. Noin, nyt se on näytetty koko maailmalle! :)

4 kommenttia:

 1. Tutulle näyttää :) Ei siinä auta kuin tulla sinuiksi asian kanssa ja pikkuhiljaa jostain nurkasta lähtee liikkeelle... Tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Aina ei mee noin, sulla on sitten myöhemmin aikaa keräillä niitä muruja lattialta... t: toinen boheemi pedantti

  P.s Toi sun vaatekaappi on mun idoli. Se on näyttäny jo 6 vuotta samalta, koti vaan vaihtuu ;D

  VastaaPoista
 3. mahtavaa sanna jos käytät sen tän hetkisen energiasi lapsiin, se on kyllä hienoa ja paljon tärkeempää kuin et koti olisi aina ihan tip top : )

  VastaaPoista